Kan jag registrera mina utlandsronder?

• Ja, vi rekommenderar att du registrerar så många ronder som möjligt, var i världen de än spelas.

Alla ronder du spelar från och med 1 mars 2020, oavsett land, kan du registrera i Min Golf. Då kommer de att räknas med i beräkningen av din världshandicap.

Du måste dock vara noga med att föra in rätt course rating, slope och par från den bana och tee du spelade. Det hittar du ofta på scorekortet eller på klubbens hemsida.

TIPS: Scorekortsappen Golf GameBook har dessa värden inlagda för majoriteten av alla världens banor. Ladda ner appen till mobilen (finns kostnadsfritt till iPhone och Android) och sök på banan du spelade.