Jag har spelat förut. Hur återupptar jag golfen?

• Du är alltid välkommen tillbaka till golfen. Om du har varit aktiv medlem efter 2004 finns ditt Golf-ID registrerat i Golfens IT-system. Då kan en golfklubb aktivera dig som medlem med det handicap du senast var noterad på. Slutade du före 2004 så behöver du genomföra kunskapstest och spelprov för att få handicap 54 eller lägre.

Kontakta den klubb där du vill bli medlem, så hjälper de dig.