Hur loggar jag in i Min Golf?

• Du loggar in på den här sidan med hjälp av ditt GOLF-ID och lösenord.

Om du har ditt Golf-ID men inte lösenord så kan du be om nytt lösenord på mingolf.se med hjälp av din mejladress och Golf-ID.

Är du medlem i en golfklubb kan du alltid vända dig till dem för vidare hjälp.

Om du inte är aktiv medlem i en golfklubb eller var medlem för ett par år sedan, kontaktar du den kubben som du vill ha som hemmaklubb nu, så hjälper de dig.