Vad kan en vårdnadshavare hjälpa en underårig med?

• Vårdnadshavaren kan ställa in vad den underåriga själv kan göra i Min Golf. Det gäller framför allt aktiviteter kopplade till en kostnad, till exempel att betala avgifter, boka starttider med greenfee eller anmäla sig till tävlingar som kostar pengar. Inställningarna finns under Mina inställningar > Vårdnadshavare.

Vårdnadshavaren kan också logga in på barnets Min Golf-konto via sitt eget konto för att hjälpa barnet med allt i Min Golf, som att boka, handicapregistrera, anmäla, ändra inställningar med mera. Funktionen finns i menyn under ”Min Golf som vårdnadshavare”.