Måste vårdnadshavaren begränsa den underårigas Min Golf-användande?

• Nej, det är upp till dig som vårdnadshavare att bedöma vilken möjlighet din underåriga ska ha till bokningar, anmälningar och betalningar.

Tänk på att det är du som är betalningsansvarig. och att det därför kan vara bra att fundera ett varv extra på möjligheten att betala avgifter i Min Golf.

Kanske ska barnet också få tillgång till mer funktioner i takt med att de blir äldre? I så fall är det bara att gå in och ändra inställningarna i Min Golf - > Mina inställningar > Vårdnadshavare.