Ska du börja spela golf igen?

• Välkommen till golfen! En fantastisk idrott där du får uppleva natur, gemenskap och spelglädje och där alla kan spela och tävla med alla tack vare handicap-systemet.

För att börja spela golf på alla Sveriges banor behöver du ha ett Golf-ID och Grönt Kort. Ditt Golf-ID gör det möjligt att bli medlem på en klubb och boka starttider på olika banor.

Läs mer här: borjaspela.golf.se

Golfäventyret för barnen

Barnens väg in i golfen kallas Golfäventyret, som har anpassade korta banor och utrustning.
    Läs mer här: Golfäventyret

ParaGolf

För dig med någon form av funktionsnedsättning finns paragolf.
    Läs mer här: Paragolf