Handicap (HCP)

• För att komma till sidan "Min Handicap" logga in på Min Golf.

På sidan "Min Handicap" kan du registrera ronder och även se din Exakta handicap.

Du ser  dina registrerade ronder och kan även välja att bara se vilka ronder som har de handicapresultat som beräknar din Exakta handicap.

Antalet ronder som beräknas är beroende på hur många ronder som är registrerade, se beräkningstabellen här.

Du hittar även ditt Handicapbevis där.
    När man reser utomlands kan man behöva visa upp HCP-bevis. Därför kan du skriva ut en kopia från Min Golf. Klicka på knappen Handicapbevis och klicka på skriv ut.