Vill du veta mer om Mina Golfvänner?

• Golfvänner är en egen personlig lista på de vänner du oftast spelar golf eller tävlar med, som du använder när du bokar starttid eller anmäler dig till partävlingar. Du lägger själv upp dina egna golfvänner antingen via Golf-ID eller genom att söka på klubb och namn.

Du kan se, lägga till och ta bort golfvänner genom att klicka
    "Mina inställningar" > "Hantera golfvänner". Lägg till en ny golfvän via Golf-ID
    Fyll i spelarens Golf-ID klicka sedan Sök. Om rätt namn visas klickar du Lägg till för att lägga till personen som golfvän. Lägg till en ny golfvän via namnsökning. Välj klubb och skriv in förnamn och efternamn och klicka Sök.

Om du inte vet den exakta stavningen anger du minst 2 bokstäver plus en asterisk (*) i resp namnfält t.ex. ar* / an*. Du får upp en lista med namn som passar sökningen. Klicka på plustecknet till höger för den person du vill lägga till som golfvän.

Redigera listan ytterligare
    Du har en förteckning över vilka golfvänner du har och där kan du även ta bort personer från listan. Klicka på minustecknet till höger om spelarens namn i listan och klicka OK i bekräftelserutan som visas.

I vyn ser du även vilka personer som har dig själv upplagd som golfvän.
    Du kan själv styra vilka personer du vill vara golfvän med.
    Klickar du på plustecknet lägger du till personen som din egen golfvän och klickar du på minustecknet tar du bort dig själv från den personens lista med golfvänner.

Spärra sökning på ditt namn
    Du kan spärra att ditt namn visas när andra söker golfvänner via klubb och namn. Du kan inte spärra sökning via Golf-ID.
    Detta gör du under Sekretess som finns under "Mina Inställningar" > ”Mitt konto” för att spärra ditt namn för sökning som golfvän.