Introduktionskort

• Varje år tilldelas personer så kallade introduktionskort av SGF. SGF kan registrera dessa kort så de syns i tidbokningen i GIT och korten kan även skrivas ut på klubbarna.
    En klubb kan registrera introduktionskort för två funktionärer, Club president resp Club board member.

Varje år tilldelas personer så kallade introduktionskort av SGF varav ca 1000 st är till golfklubbarna. SGF och klubbar kan registrera introduktionskorten direkt i GIT. Typ av introduktionskort visas som information i bokningsbilden.

Person som ska ha ett introduktionskort måste finnas registrerad med Golf-ID i GIT.
    Klubben kan skriva ut registrerade introduktionskort, på samma sätt som HCP-korten. Via Min Golf kan personer med introduktionskort själv skriva ut ett introduktionskort på papper (liknande HCP-bevis).

Vill du läsa mer om introduktionskort kan du klicka här.