Vill du veta mer om NIX:ning?

• För att värna din integritet och skydda dina uppgifter finns ett antal NIX-inställningar i GIT. Du kan alltså själv bestämma om ditt namn ska synas på start- och resultatlistor på webben och om du ska få mejl och enkäter från golfanläggningar du besökt som gästspelare. NIX-inställningarna finns i Min Golf. Personer med skyddsbehov kan dessutom få sina personuppgifter särskilt skyddade i GIT (kontakta din klubb för mer information).

Du har med stöd av punkten 8.1 i GIT-bestämmelserna rätt att bli spärrad från följande utskick:
    - Utskick från Svenska Golfförbundet
    - Utskick från de 21 golfdistriktsförbunden
    - Utskick från annan golforganisation än din(a) medlemsklubb(ar),
    - Mejlbekräftelser om bokning/ombokning/avbokning av starttid på golfanläggning,
    - Mejlbekräftelser om anmälan/avanmälan eller publicering av starttid i golftävling.

https://golf.se/for-klubben/golfens-it-system/personuppgiftspolicy/