Personuppgiftsansvar inom golfen.

• Svenska Golfförbundet och golfdistriktsförbunden är personuppgiftsansvariga för alla databehandlingar som förbunden utför.

Golfklubben och golfbolaget är personuppgiftsansvarig för alla databehandlingar som klubben/bolaget utför. Bolag som har tillgång till GIT är personuppgiftsansvarig för databehandlingar som bolaget utför självständigt, men personuppgiftsbiträde till golfklubben om uppgifterna utförs på uppdrag av klubben. Motsvarande principer gäller även för databehandlingar som görs av tränare i eget bolag, fristående golfshop eller golfrestaurang.

Alla underleverantörer och tjänsteföretag som behandlar uppgifter i GIT-databasen är personuppgiftsbiträden.

Vill du veta mer kan du klicka på nedanstående länk;

https://golf.se/for-klubben/golfens-it-system/personuppgiftspolicy/