Problem med att logga in i MinGolf

• Problem att logga in kan bero på olika saker

Fel uppgifter:

Säkerställ att du skrivit in rätt Golf-ID.

Säkerställ att du skrivit in rätt lösenord. Prova att skriva lösenordet i ett anteckningsprogram eller mail och kopiera texten och klistra in det i lösenordsfältet i MinGolf.

Inte varit medlem i en svensk golfklubb på länge:

Om du är återvändande till golfen kan ditt Golf-ID behöva återaktiveras igen av en golfklubb. Kontakta då den klubb som du vill ha som hemmaklubb från och med nu så hjälper de dig.

Om du glömt ditt lösenord:

Tjänsten glömt lösenord kräver att du har rätt Golf-ID och mejl som vi har sparat. Det är din hemmaklubb som kan hjälpa dig med dina kontaktuppgifter. Om du inte har en hemmaklubb så Kontakta då den klubb som du vill ha som hemmaklubb från och med nu så hjälper de dig.