Vad är det för skillnad på Min Golf och Min Golf Bokning?

• Appen Min Golf Bokning är ett komplement till vanliga Min Golf (mingolf.golf.se). Den är till för dig som hellre vill boka starttider, registrera handikapp med mera i en app än i webbläsaren.
    Tjänsterna hänger samman, så det du gör i appen syns i vanliga Min Golf och vice versa. Exempelvis dina bokningar, golfvänner, favoritklubbar, handikappronder, kvitton, profilbild och lösenord.
    Appen har några funktioner som du inte hittar i vanliga Min Golf – som pushnotiser och möjlighet till ankomstregistrering.
    Det är några inställningar du bara kan göra i vanliga Min Golf. Exempelvis byta e-postadress och göra inställningar för sekretess och nix. Du kan heller inte hitta och anmäla dig till tävlingar via bokningsappen.