Hur loggar jag in?

• Du loggar in med ditt golf-ID och samma lösenord som du har till webbsidan Min Golf.
    Har du glömt lösenordet klickar du på ett Glömt lösenord så skickar systemet ett nytt lösenord till den mejladress du har angett i Min Golf. Du kan också ändra lösenordet i appen under menyvalet profil och kontoinställningar.
    På inloggningssidan finns en länk till Regler för golfspel.
    Där kan du även skapa ett konto för Pay & Play och då kan du som inte har ett Golf-ID bokat på de banor som är öppna för Pay & Play-spel.