En första guide

• När du startar upp appen får du först göra några val. Du kan ändra alla dessa val senare via inställningar under Profil.
    • Välj klubb och bana för hemskärm.
    • Lägg till/ändra profilbild (samma profilbild som i vanliga Min Golf)
    • Aktivera om du vill ha notiser. Det gör att du kan få påminnelse om bokad tid och annan information från golfklubben kring din bokning.
    • Aktivera platsåtkomst för att visa klubbar nära dig. Platsåtkomst måste också vara påslagen om du vill kunna ankomstregistrera dig i appen. Det förutsätter att golfklubben du ska spela på har den funktionen aktiverad.