Hur bokar jag en starttid?

• För att boka din starttid, klicka på Hitta starttid längst ner i menyn. Där väljer du aktuell klubb, dag och tid. Du hittar golfklubbar antingen via dina favoritklubbar eller genom att söka på alla golfklubbar.
    Markera tiden du vill boka. Vill du boka i flera spelare klickar du på Lägg till spelare. Där kan du välja spelare via golfvänner eller via Golf-ID.

För att boka in en uthyrningsartikel, till exempel golfbil, klicka på namnet på spelaren som ska ha golfbilen. Klicka på plustecknet för att boka en bil, om golfklubben där du ska spela detta via appen. Avsluta genom att klicka på Tillämpa längst ner.

Beroende på vad klubben har för reglering av betalning i appen kan följande scenarios vara aktuella:
    1. Golfklubben har ställts in möjlighet till betalning vid bokning. Då kan du betala i appen om du vill direkt vid bokningstillfället, men du kan genomföra bokningen och betala senare enligt de regler som golfklubben har. Detsamma gäller för uthyrningsartiklar.
    2. Golfklubben har ställt in tvingande betalning. Då måste du betala greenfee inom 15 minuter från att du gjort bokningen.
    Du som bokare kan betala alla spelares avgifter, eller be dina inbokade golfvänner att betala via appen eller via webbsidan Min Golf.
    De starttider i bokningen som inte betalas inom 15 minuter raderas. Den spelaren får ett mejl med avbokningsbekräftelse. Detsamma gäller för uthyrningsartiklar.

Betalningen fungerar på samma sätt som i Min Golf, via Swedbank Pay. Du har fyra olika betalsätt att välja mellan.
    • Swish
    • Betalkort
    • Faktura
    • Delbetalning
    När betalningen är klar skapas ett kvitto i appen på din betalning.