Handicap

• Under HCP i menyn ser du listan med dina handicapronder. Du ser en stjärna vid dina åtta bästa ronder, som räknas med i beräkningen av din exakta handicap. Du kan klicka på plustecknet på en rond för att se mer information.
    När du klickar på knappen Registrera HCP-rond visas de ronder du kan registrera. I appen visas endast ronder som spelats de senaste 12 månaderna. För att se äldre ronder, logga in i Min Golf via en webbläsare.
    Du kan bara registrera ronder kopplade till en starttid som bokats i Min Golf eller Min Golf Bokning, och där starttiden passerat med minst 2 timmar. Medspelare i bollen visas i appen, så att du kan välja en av dessa som markör.