Hur fungerar ankomstregistrering?

• Om du har aktiverat platsåtkomst i Min Golfbokning och om golfklubben har funktionen aktiverad för att du ska registrera din ankomst i appen, är det möjligt att ankomstregistrera sig i appen från 1 timme före starttiden fram till start. Bokningen måste vara betalad för personer som ska ankomstmarkeras.

Ankomstregistreringen aktiveras i appen (på hemskärmen) när du anländer till golfklubben och är inom 200 meter från klubbhuset eller första tee.

Klubben kan välja någon av följande inställningar för ankomstregistrering:

– Möjlighet att ankomstregistrera dig själv
    – Möjlighet att ankomstregistrera alla i bokningen som ligger på samma bokningsnummer –
    Ingen möjlighet för ankomstregistrering