Hur fungerar "Pay & play"?

• Med Min Golf Bokning kan du enkelt boka starttid på en pay & play bana, även utan Golf-ID eller aktivt medlemskap i en golfklubb.
    Då kan du använda bokningsappen för att boka tid på pay & play-banor och i golfsimulatorer, hos de golfklubbar som erbjuder detta via Min Golf Bokning.
    Längst ner på inloggningssidan, klicka på ”Boka Pay & Play. Första gången får du möjlighet att skapa ett konto. Därefter kan du logga in med dina uppgifter och boka in dig på de banor som är tillgängliga.
    När du loggar in med ett pay & play-konto ser du enbart de klubbar och banor som erbjuder pay & play.